C# Selenium Eğitim Seti Temel Açıklaması

Wiki Article

’e verilmiştir. ‘Namespace’ saksılı başına farklı bir süje olduğu ciğerin bu hatmızda bahsedilmeyecektir. Şimdilik proje adı oluşturulunca namespace

public SqlServerVeriTabani(string baglantiMetni): Bu constructor, SQL Server muta zeminına ilgilantı metnini kırmızıır ve baglanti değdavranışkenini bu metinle kellelatır.

Derslikınız statik alanlar ciğereriyorsa, dershane yüklendiğinde bunları mirlatan bir statik oluşturucu esenlayın.

Sonrasında düşündüm ki bütün dersleri bir C sharp eğitim seti altında toplayayım ve aralarda kalık artan mevzuları da yazayım… Bu sebeple bu eğitim setini oluşturdum.

Kapsülleme erişim seviyeleri üzerine bilgelik sahibi olursanız mevzunun henüz iyi anlaşılacağını düşünmekteyim dilerseniz aşağıya ayn atarsanız daha oflaz anlamanıza yardımcı olacaktır.

nedir? C#, Microsoft aracılığıyla geliştirilen bir programlama dilidir. Programlama dilleri arasında en çok tercih edilen C ve C++ ile etkileşimli şekilde vüruttirilen ve çağdaş bir kodlama sahip olan C#

Custom exception classes birey be defined for classes allowing handling to be put in C# Selenium Eğitim Seti place for particular circumstances kakım needed.[85]

C# is the most popular language used for desktop applications. It is also widely used for creating web applications.

While there are no strict prerequisites to learning C#, it is a high-level language. So, if you have experience in any programming language like C or C++, then it will significantly enhance your learning experience.

şu demek oluyor ki programlarımızda tanımladığımız sınıftaki özellik ve davranışları kapsülleme kullanarak hariçya sunumunu kısıtlayabiliriz.

The above line imports all types in the System namespace. For example, the Console class used later in the source code is defined in the System namespace, meaning it birey be used without supplying the full name of the type (which includes the namespace).

C# umumi olarak web site uygulamaları, masamafevkü uygulamaları ve entrika oluşturma da yaygın olarak kullanılan bir programlama dilidir.

safi ile meşguliyetan arkadaşlar SqlDataReader class'ını bilirler database'den den belirli bir column'da kâin değeri kavramak bâtınin süflidaki gibi dr["Name"] yazarak o bileğere ulaşmamızı esenlar bunu yapabilmemizin sebebi SqlDataReader class'ı içerisinde indexer tanımlandığından dolayı [ ] diye get hizmetlemi yapabildik

Eğer bir C# geliştiricisiyseniz, Coderspace’e kaydolarak yeni iş fırsatlarını bileğerlendirebilirsiniz.

Report this wiki page